x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Să moară duşmanii! Post de "cocalar" la bursa locurilor de muncă

Să moară duşmanii! Post de "cocalar" la bursa locurilor de muncă

24 Sep 2010   •   00:00
Să moară duşmanii! Post de "cocalar" la bursa locurilor de muncă
0-132292-untitled1.jpgPe lista cu posturi diponibile la bursa locurilor de muncă furnizate presei de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău, apare, după evoluţia societăţii deloc surprinzător, şi solicitarea pentru ocuparea unui post de cocalar!

Societatea angajatoare este din Nehoiu şi are ca profil de activitate "comerţ şi prestări servicii".
Aplicantul pentru postul de cocalar nu trebuie să aibă studii superioare, nu are limită de vârstă, doar experienţa fiind un criteriu pe baza căreia se va face selecţia, în urma unui interviu cu patronul firmei.

Speranţele celor care gândeau că norocul le-ar fi putut surâde pentru prima dată în viaţă au fost spulberate de directorul AJOFM Buzău, Valeriu Dimciu, care a explicat, iritat, că este clar faptul că firma din Nehoiu nu caută cocalari, ci cocători: "Hai, nu mai faceţi mişto de mine! Citiţi mai bine. E adevărat că poţi să înţelegi şi ce zici dumneata, dar este cocător, domnule. Cocător scrie! Imprimantele asteaa! Ce dracu! Nu mai faceţi mişto de mine, cocător, aşa se înţelege. E o greşeală de imprimare. Nu s-a imprimat «t», s-a imprimat «l», fără liniuţa de sus de la «t». Nu are, domnule, cum să fie cocalar, ce dracu!".

×
Subiecte în articol: observator