x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sadism în Italia: Româncă, ucisă cu ciocanul de fostul ei partener italian

Sadism în Italia: Româncă, ucisă cu ciocanul de fostul ei partener italian

28 Oct 2021   •   08:46
Sadism în Italia: Româncă, ucisă cu ciocanul de fostul ei partener italian
Sursa foto: Hepta

Înmormântarea Elenei Casanova a avut loc ieri după-amiază, la Castegnato, un oraș din provincia Brescia. Femeia a fost ucisă, săptămâna trecută, de fostul ei partener, cu șaisprezece lovituri de ciocan. Bărbatul se află acum în închisoare. După oribila crimă, călăul ei s-ar fi declarat ușurat: „Acum sunt mulțumit că am omorât-o!”, scrie www.stiridiaspora.ro

Vecinii Elenei Casanova, femeia de 49 de ani ucisă recent la Castegnato, în provincia Brescia, de fostul ei iubit Ezio Galesi, tot de 49 de ani, sunt șocați. „Am fost uimit. Stătea în picioare, la telefon, își suna fiica și a spus: «Am făcut ceea ce trebuia să fac»”, a declarat Giuseppe, unul dintre locuitorii din Via Fiorita, pentru Fanpage.it.

 „Avea ciocanul de zidar, cel pentru cuie”, a adăugat vecinul, precizând că ucigașul a rămas impasibil, așteptând carabinierii să-l aresteze. Alți vecini au povestit cu lacrimi în ochi că Elena era „minunată, o fată însorită, prietenă cu toată lumea”.

Conform primelor reconstrucții, Ezio ar fi ajuns la casa Elenei cu bicicleta. Acolo, el a așteptat-o și a tras-o afară din mașină, apoi a lovit-o în mod repetat cu un ciocan până a omorât-o. În total, i-a dat șaisprezece lovituri de ciocan. Ulterior, după ce a declarat: „Am spus că o voi face și am făcut-o”, și-a aprins o țigară și a așteptat carabinierii, cărora le-a confirmat dorința de a ucide. Bărbatul se află acum în închisoarea din Brescia.

Cei doi se pare că erau despărțiți de un an, iar Elena, muncitoare la Iveco în oraș, mamă a unei fete de 17 ani din prima căsătorie, a murit aproape pe loc la doar câțiva metri de casa ei.

Femeia a fost înmormântată ieri. Un balon roșu legat de sicriu și o pereche de pantofi de aceeași culoare în fața bisericii: cele două simboluri împotriva violenței de gen au fost purtate astăzi, miercuri, 27 octombrie, la înmormântarea Elenei Casanova. Tot ieri, primarul Gianluca Cominassi a declarat zi de doliu pentru oraș: pe lângă steagurile arborate în bernă, toate magazinele au ținut obloanele închise.

 

×
Subiecte în articol: româncă ucisă în italia