x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sălaj: Copil de şapte ani, scos de pompieri dintr-o fântână, fără semne vitale

Sălaj: Copil de şapte ani, scos de pompieri dintr-o fântână, fără semne vitale

13 Mai 2019   •   20:42
Sălaj: Copil de şapte ani, scos de pompieri dintr-o fântână, fără semne vitale

Un copil în vârstă de şapte ani care a căzut luni într-o fântână de pe un câmp din apropierea localităţii Vârşolţ a fost scos de pompieri la suprafaţă, fără semne vitale, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Zalău.

Cea care i-a anunţat pe pompieri despre căderea copilului în fântână a fost chiar mama lui. Pompierii au găsit băiatul abia după ce au scos mare parte din apa din fântână adâncă de patru metri, cu două motopompe.

"Luni după masă, Secţia Şimleu Silvaniei şi Detaşamentul de pompieri Zalău au fost solicitate să intervină pentru a scoate un copil căzut accidental într-o fântână aflată pe un câmp din apropierea localităţii Vârşolţ. Copilul de şapte ani a fost găsit şi extras, a fost preluat de către echipajul de terapie intensivă mobilă şi s-au executat manevrele de resuscitare", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

Potrivit sursei citate, victima a fost transportată în ambulanţă, fără a avea funcţii vitale, manevrele de resuscitare continuând pe timpul deplasării către UPU Zalău.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: sălaj copil fântână