x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Săptămâna Premierelor Coreene

Săptămâna Premierelor Coreene

06 Feb 2012   •   11:20
Săptămâna Premierelor Coreene

Serialele coreene sunt la mare cautare in ultima perioada. Povestile sunt captivante, peisajele de vis, iar costumele si culorile iti iau pur si simplu ochii. Pentru a raspunde cererii publicului fidel, Euforia TV a programat pentru aceasta saptamana trei premiere coreene.

Azi de la ora 17:30, debuteaza “Chip de copil', o comedie romantica de exceptie ce poate fi urmarita de luni pana vineri. Lee So Young este o femeie in varsta de 34 de ani care se lupta sa-si implineasca visul vietii ei – acela de a deveni fashion designer.

Tot in aceasta seara incepe si “Iubitul printesei', un serial cu o poveste de dragoste mai putin fericita. Este vorba de fapt despre o noua versiune a povestii “Romeo si Julieta'. Aceasta poate fi urmarita de luni pana joi de la orele 19:45.

Vineri, 10 februarie, de la ora 16:00, urmariti povestea lui Lee Yeon Jae in serialul coreean “Parfum de femeie'. Lee Yeon Jae, primeste o veste cumplita cum ca mai are foarte putin timp de trait. Ea decide sa-si dea demisia de la agentia de turism unde lucra si sa-si traiasca viata la maximum.

Umor, traditii, razbunare si povesti de dragoste ce te vor captiva imediat, saptamana aceasta numai la Euforia TV.

×
Subiecte în articol: mass media