x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SCANDAL ÎN SENAT. O cunoscută senatoare a fost evacuată din sală, în timpul discursului premierului

SCANDAL ÎN SENAT. O cunoscută senatoare a fost evacuată din sală, în timpul discursului premierului

17 Feb 2016   •   13:51
SCANDAL ÎN SENAT. O cunoscută senatoare a fost evacuată din sală, în timpul discursului premierului

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, le-a cerut, miercuri, chestorilor să o evacueze din sala de plen pe senatoarea ALDE Cristiana Anghel, după ce aceasta a intervenit de mai multe ori în timpul discursului susţinut de premierul Dacian Cioloş.

Cristiana Anghel a comentat în timpul discursului premierului, iar acesta i-a răspuns: "Îmi daţi voie, doamna Anghel, să vă răspund? V-am ascultat cu mare atenţie şi v-am privit în ochi atunci când aţi avut să îmi spuneţi ceea ce aţi considerat că vreţi să îmi spuneţi. Vă rog să îmi permiteţi să vă răspund şi să mă lăsaţi să îmi asum responsabilităţile pe care le am în calitate de prim-ministru".

La acest moment, Tăriceanu a intervenit şi a solicitat chestorilor să o evacueze din sală pe Cristiana Anghel.

Senatoarea a declarat, după ce a ieşit, că nu a fost evacuată, ci a dorit să fumeze o ţigară, motiv pentru care a părăsit plenul.

"Nu am fost scoasă din sală, am ieşit eu, m-am enervat şi am ieşit pentru că mi se pare aberant să aplauzi trădătorii de neam şi ţară. Asta facem noi. Vindem ţara asta şi noi îi aplaudăm pe trădători. Eu am spus că nu este nevoie (să fie evacuată - n.r.), că ies eu la o ţigară, asta am zis, şi probabil chestorul respectiv trebuie să îşi merite cele 120 de milioane pe care le ia pe lună", a declarat presei Cristiana Anghel.

Ea a spus că a intervenit peste discursul premierului pe motiv că acesta "bate câmpii". "Dacă bate câmpii şi ne minte cu neruşinare. De doi ani de zile Antenele fac hârtii către ei să cumpere. Îi scoţi şi pe urmă îi pui să cumpere. Ce bătaie de jos e asta? Şi nu vorbesc numai de Antene, peste tot aş face aşa", a explicat Cristiana Anghel.

La propunerea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, premierul Dacian Cioloş a venit miercuri, în plen, ca să explice acţiunea instituţiilor din subordinea Guvernului la adresa televiziunilor trustului Intact.

Sursa: Agerpres

×