x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Schimbari de bun augur la Observatorul de la ora 7:00

Schimbari de bun augur la Observatorul de la ora 7:00

07 Oct 2004   •   00:00

Luni, 11 octombrie, se va lansa matinalul Antenei 1 realizat de catre echipa de la "Canalul de stiri" si, tot luni, primul Observator al zilei prezentat de Sanda Nicola va suferi modificari importante.

Timp de o ora, de la 7:00 la 8:00, Sanda alaturi de echipa de la Observator au gandit un jurnal de stiri cu informatii utile, dinamice, dar si cu multe rubrici noi, saptamanale. Astfel, in fiecare luni, telespectatorii Antenei 1 pot urmari rubrica de astrologie in care vor afla cum le afecteaza stelele sanatatea, comportamentul, dar si daca alte conflicte risca sa izbucneasca pe glob.

RECOMANDARI. Joi, Observatorul de la ora 7:00 va propune rubrica de destinatii pentru week-end, in toate colturile tarii. In plus, daca urmariti stirile diminetii la Antena 1 aflati si de cati bani aveti nevoie si cum puteti ajunge in locurile in care doriti. Ionela Nastase realizeaza in fiecare vineri rubrica "Cine cu cine", care va spune ultimele barfe si informatii din lumea mondena. "Mi s-a spus de o mie de ori ca sunt mult prea sobra dimineata, iar stirile pe care le prezint sunt prea dure. Va promit ca de luni fiecare Observator de dimineata va incepe cu zambet si buna-dispozitie. Am gasit eu o metoda!", spune Sanda Nicola. Ea va incepe sa pregateasca Observatorul de la ora 3:00 dimineata, insa declara ca nu ii va fi deloc dificil. Dimpotriva, ea afirmand ca acest nou Observator este cea mai mare provocare jurnalistica a ei de pana acum.

SPORT. Schimbarile Observatorului de la ora 7:00 nu se opresc aici, Radu Maxim fiind noul prezentator al rubricii sport. Radu are 30 de ani si a lucrat zece ani la Radio Romantic, unde a coordonat redactia de stiri. "Cand Dumitru Graur mi-a propus sa fac parte din echipa de la Observator, am realizat ca am ocazia de a intra in cea mai valoroasa echipa de televiziune si in acelasi timp de a ma ocupa din interior de una dintre marile mele pasiuni: «sportul»", spune Radu.

×
Subiecte în articol: observator