x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal la o școală din Drăgășani. O învățătoare, anchetată disciplinar după umilirea unui elev de 6 ani

Scandal la o școală din Drăgășani. O învățătoare, anchetată disciplinar după umilirea unui elev de 6 ani

de Redacția Jurnalul    |    29 Noi 2023   •   16:15
Scandal la o școală din Drăgășani. O învățătoare, anchetată disciplinar după umilirea unui elev de 6 ani
Sursa foto: Antena 3 CNN

Un incident șocant a avut loc la o școală din Drăgășani. O învățătoare este supusă unei anchete disciplinare, după ce a refuzat unui elev în vârstă de 6 ani accesul la toaletă și l-a ținut în clasă pentru a-l umili.

Părinții copilului au descoperit situația traumatizantă în care se afla micuțul lor atunci când l-au luat de la școală. După cenu a fost lăsat să meargă la toaletă și a făcut pe el, elevul a fost supus bullying-ului de către colegi, în timp ce învățătoarea a rămas nepăsătoare.

Revoltător este faptul că învățătoarea nu a informat nici măcar părinții despre incident. Inspectoratul Județean din Vâlcea a fost sesizat de către părinți, iar ancheta care a urmat a relevat detalii șocante despre comportamentul cadru didactic.

Conducerea școlii a luat imediat măsuri, suspendând-o din funcție pe învățătoare pe durata anchetei disciplinare. Postul său a fost preluat de un alt învățător.

×