x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se schimbă strategia pentru campania de vaccinare. Valeriu Gheorghiță: „Nu vor mai exista persoane care se vor putea programa direct pe un loc liber”

Se schimbă strategia pentru campania de vaccinare. Valeriu Gheorghiță: „Nu vor mai exista persoane care se vor putea programa direct pe un loc liber”

28 Feb 2021   •   20:48
Se schimbă strategia pentru campania de vaccinare. Valeriu Gheorghiță: „Nu vor mai exista persoane care se vor putea programa direct pe un loc liber”
Sursa foto: Lucian Alecu

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat duminică după-amiaza că lista de așteptare pe platforma de programare pentru vaccinare va fi disponibilă din 15 martie.

„Din 15 martie, această listă va fi disponibilă și fiecare persoană care va dori să se vaccineze o poate accesa, înscriindu se pe această listă, dar trebuie să ținem cont de ceva, după ce va deveni valabilă această listă, ocuparea unui loc se va face doar din această listă de așteptare. Nu vor mai exista persoane care se vor putea programa direct pe un loc liber”, a spus Valeriu Gheorghiță, la Digi24.

Acesta a mai spus că etapa a treia a strategiei de vaccinare ar putea debuta în aprilie.

„În ceea ce privește etapa a treia, posibilitatea de programare a persoanelor va fi disponibilă chiar după 15 martie și, acest lucru este important, în momentul în care va fi disponibilă acea listă de așteptare, iar vaccinarea efectivă cred că va debuta în aprilie, așa cum am anunțat”, a precizat coordonatorul campaniei de vaccinare.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Valeriu Gheorghiță