x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Search Corporation va fi sancţionată pentru că nu a verificat lucrările la pasajul Bascov

Search Corporation va fi sancţionată pentru că nu a verificat lucrările la pasajul Bascov

de Elena Stan    |    23 Oct 2008   •   00:00

Consultantul pentru supervizarea lucrărilor la pasajul Bascov va fi sancţionat, deoarece nu a verificat parametrii tehnici ai pasajului de la Bascov, a declarat Ludovic Orban, ministrul Transporturilor.



"Problemele au intervenit atunci când au început să circule prin pasaj autovehicule cu supratonaj. Totul a pornit de la capacele canalelor care au fost livrate de către firma Fontur din Suceava, iar în fazele preliminare nu au fost în stare să descopere că acele capace nu ţin dacă circulă autovehicule cu supratonaj", a declarat Ludovic Orban. Ministrul Transporturilor a dat termen ca în 24 de ore să fie remediată problema. De asemenea, Orban a menţionat că a dispus ca o comisie de experţi din cadrul Ministerului Transporturilor să verifice şi dacă respectivul constructor este vinovat de problemele de calitate la pasajul Bascov, cu toate că are o părere bună despre acesta.

Pasajul subteran de la Bascov a fost inaugurat miercuri de Ludovic Orban, care s-a declarat încântat de lucrare. "Sunt mulţumit la prima vedere. Va urma recepţia finală, dar nu am emoţii, pentru că firma Astaldi face treabă bună", declara, la inaugurare, ministrul Ludovic Orban. Pasajul de la Bascov a costat aproximativ 14 milioane de euro şi este un nod de legătură între Piteşti, Râmnicu-Vâlcea şi prelungirea Autostrăzii Bucureşti − Piteşti.

×
Subiecte în articol: romania