x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Secretarul de stat în MAI Mihai Capră a demisionat

Secretarul de stat în MAI Mihai Capră a demisionat

28 Sep 2010   •   00:00

Secretarul de stat pentru Relaţia cu Prefecturile, Mihai Capră, a demisionat, după ce Vasile Blaga şi-a dat demisia de onoare de la conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), au declarat, azi, surse ministeriale.

Sursele citate au spus că Mihai Capră şi-a anunţat încă de luni intenţia de a-şi da demisia, imediat după ce Vasile Blaga a renunţat la funcţia de ministru. Biroul de presă al MAI a confirmat că Mihai Capră şi-a înaintat, azi, demisia din funcţia de secretar de stat pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului.

Secretarul de stat pentru Relaţia cu Prefecturile, Mihai Capră, a declarat, marţi, referitor la decizia de a demisiona din funcţia pe care o deţinea în Ministerul Administraţiei şi Internelor, că a venit în aceeaşi echipă cu Vasile Blaga, astfel că i se pare normal să plece odată cu acesta.

"Am venit în aceeaşi echipă cu Vasile Blaga la minister şi mi se pare normal să plec odată cu dumnealui. Nu am ce să-mi reproşez. Nu intenţionam să fac o carieră în MAI", a declarat Mihai Capră.

Mihai Capră a spus că nu are ce să îşi reproşeze întrucât nu avea competenţe în ceea ce priveşte activitatea poliţiştilor, el ocupându-se de coordonarea prefecţilor.

Până la numirea unui înlocuitor, Mihai Capră va rămâne pe post, pentru a asigura continuitatea activităţii, a precizat Biroul de presă al MAI.

Mediafax.

×
Subiecte în articol: observator