x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Secretele seductiei" / Ex-judecatoarea Lungu apare si acuza

"Secretele seductiei" / Ex-judecatoarea Lungu apare si acuza

de Miruna Pasa Petru    |    Violeta Fotache    |    06 Dec 2005   •   00:00

Fosta judecatoare Simona Lungu, suspectata a fi jucat in filmul erotic "Secretele Seductiei", difuzat in Danemarca, si-a facut ieri aparitia la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Dupa mai bine de un an de la izbucnirea scandalului MISA, in care a fost vehiculat si numele ei, Simona Lungu s-a prezentat ieri la instanta gata sa se judece cu Consiliul Superior al Magistraturii, pe care il acuza ca nu i-a aparat reputatia. Procesul a fost amanat insa pana la 6 martie, pentru ca "CSM sa raspunda exceptiilor invocate de Simona Lungu, iar pe de alta parte, fosta judecatoare sa faca dovada interesului acestui recurs, pentru ca dumneaei a parasit Magistratura prin demisie, si nu altfel", dupa cum ne-a spus Magistratul Buta, reprezentantul instantei supreme.

IN APARAREA LUI GURU. La iesirea din sala de judecata, Simona Lungu a facut declaratii legate de cazul liderului spiritual al Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut, Gregorian Bivolaru, in al carui dosar a aparut si numele ei. "Vom dovedi ca dosarele fabricate lui Gregorian Bivolaru au fost facute la comanda politica. Vom dovedi ca exista martori mincinosi pe care noi ii stim!", a spus fosta judecatoare. "MISA are doar 22 de membri, eu nu sunt decat cursant. Practic si acum yoga", a spus ex-magistratul. Aparatorul sau ne-a spus insa ca Simona Lungu este "foarte bolnava" din cauza "traumei" prin care a trecut si ca "suporta un tratament".

Gregorian Bivolaru se afla, liber, in Suedia, asteptand un raspuns la cererea de azil politic. In tara este judecat in lipsa, dupa ce autoritatile suedeze au refuzat sa-l extradeze. (Miruna Pasa, Violeta Fotache)

×
Subiecte în articol: observator lungu simona lungu