x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sectorul 5, acoperit de gunoaie

Sectorul 5, acoperit de gunoaie

de Jurnalul National    |    02 Aug 2007   •   00:00
Sectorul 5, acoperit de gunoaie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost amendat de inspectorii de la Capitală cu 60.000 RON, pe motiv că gunoaiele "decorează" zonele administrate de edil. Â



Mizerie la tot pasul. Munţi de gunoaie care zac zile intregi in spatele blocurilor, in curţile şcolilor, pe marile bulevarde, chiar in stradă. Peisajul ar trebui să-i fie foarte familiar primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, pentru că despre teritoriul administrativ pe care-l păstoreşte este vorba. Numai că probabil activităţile politice ale edilului au fost trecute pe lista de priorităţi in defavoarea celor edilitare.


SANCŢIUNI. In urma sesizărilor primite, inspectorii Primăriei Capitalei au mers in ograda lui Vanghelie pentru a vedea la faţa locului cum Administraţia Domeniului Public Sector 5, cea care se ocupă de salubrizare, işi face treaba. Numai că mormanele de mizerie găsite in zone ca Ferentari, Bulevardul Pieptănari, Şoseaua Alexandriei, Prelungirea Ferentari, Sălaj, Calea Rahovei au atras inevitabil şi amenzi. Astfel, pentru nerespectarea normelor de igienă şi salubritate pe perioada 24-27 iulie 2007, primarul Marian Vanghelie a fost sancţionat cu suma de 60.000 RON, Administraţia Domeniului Public cu 210.000 de RON, Administraţia Pieţelor cu 2.500 RON, precum şi agenţii comerciali găsiţi in neregulă.

×
Subiecte în articol: observator