x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sectorul 5, fără apă caldă de luni până miercuri

Sectorul 5, fără apă caldă de luni până miercuri

03 Oct 2010   •   00:00
Sectorul 5, fără apă caldă de luni până miercuri

Bucureştenii care stau în perimetrul străzilor Ispirescu, Sebastian, Ferentari, Sălaj şi Chirigiu, din Sectorul 5 al Capitalei vor rămâne, de luni până miercuri seară, fără apă caldă, din cauza unor lucrări de modernizare la reţeaua de alimentare, RADET anunţând că vor fi afectate 130 de blocuri.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) au precizat că luni dimineaţă, în jurul orei 8.00, vor începe lucrările de montarea a unor vane de mari dimensiuni şi racordurile în reţeaua primară de alimentare cu energie termică a Sectorului 5 al Capitalei.

"Amploarea şi complexitatea lucrărilor fac necesară sistarea furnizării de apă caldă de consum către locuitorii a aproximativ 130 de blocuri situate în perimetrul Petre Ispirescu - Sebastian - Ferentari - Sălaj - Chirigiu", se arată într-un comunicat de presă al regiei.

Potrivit estimării echipelor de intervenţie, realimentarea cu apă caldă la cele 130 de blocuri afectate de întrerupere va fi posibilă cel mai târziu miercuri noapte, la ora 24.00.

Reprezentanţii RADET au precizat că lucările au fost programate acum pentru a limita riscurile privind apariţia unor probleme în funcţionare sau întreruperi în furnizarea serviciilor în timpul iernii.

Bucureştenii afectaţi de întreruperea alimentării cu apă caldă pot solicita informaţii despre stadiul lucrărilor la numărul de telefon al Dispeceratului de Urgenţă - 0800.820.002.

×
Subiecte în articol: observator