x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ședința PSD s-a terminat! Sunt lideri care solicită demisia Guvernului și alegeri anticipate

Ședința PSD s-a terminat! Sunt lideri care solicită demisia Guvernului și alegeri anticipate

28 Mai 2019   •   14:47
Ședința PSD s-a terminat! Sunt lideri care solicită demisia Guvernului și alegeri anticipate

Ședința PSD s-a încheiat. S-a luat o decizie în ceea ce privește interimatul de la Camera Deputaților. La ora 18 vor fi luate deciziile importante privind conducerea partidului.

Ședința de acum, cea a Biroului Permanent Național, nu e una în care se vor lua decizii. Deciziile vor fi luate la ora 18, atunci când are loc CEx. Sunt discuții generale, fiecare își exprimă punctul de vedere, atât în legătură cu eșecul la alegerile europarlamentare, cât și în legătură cu viitorul PSD. 

Sunt mai multe funcții-cheie pe care deja începe bătălia în PSD. Vorbim de funcția de președinte executiv pe care o eliberează Viorica Dăncilă în momentul în care preia partidul. Acolo e vehiculat numele lui Paul Stănescu. De asemenea, pentru funcția de secretar general, pentru că se dorește îndepărtarea lui Codrin Ștefănescu, e foarte posibil să fie Rodica Nassar sau Marcel Ciolacu. Sunt două nume în discuție în acest moment. 

Antena 3

 

×