x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sediul PDL Constanţa, "bombardat" cu ouă

Sediul PDL Constanţa, "bombardat" cu ouă

11 Iun 2010   •   00:00
Sediul PDL Constanţa, "bombardat" cu ouă
Sursa foto: Karina Knapek/Jurnalul National

Măsurile de austeritate pe care Guvernul doreşte să le aplice îi nemulţumeşte din ce în ce mai mult pe cei vizaţi de reduceri. După mitingurile care au avut loc zilnic în mai multe zone din ţară, oamenii au trecut acum la alte forme de protest. Sediul PDL Constanţa a fost atacat cu ouă de către oamenii care s-au adunat să protesteze acolo.

Circa 250 de sindicalişti din sănătate, Poliţie şi angajaţi în Portul Constanţa au protestat în faţa sediului organizaţiei judeţene Constanţa a PDL, pentru a-i determina pe parlamentari să voteze moţiunea de cenzură.

Protestatarii - angajaţi în sistemul sanitar, în poliţie şi porturi - sunt nemulţumiţi de reducerile cu 25% a salariilor bugetarilor şi de reducerea pensiilor cu 15 la sută şi au încearcat să-i convingă pe cei patru parlamentari de Constanţa să voteze moţiunea de cenzură.

Ei au scandat "Jos Guvernul", "Jos Băsescu" şi au fost înarmaţi cu mai multe pancarte cu mesaje precum "Votaţi moţiunea", "Fie pâinea cât de rea, tot ne luaţi un sfert din ea".

La un moment dat, mai mulţi manifestanţi au aruncat cu ouă în sediul PDL Constanţa.


×
Subiecte în articol: observator