x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful Poliţiei Dâmboviţa: Ursul ucigaş este foarte periculos pentru că este rănit

Şeful Poliţiei Dâmboviţa: Ursul ucigaş este foarte periculos pentru că este rănit

19 Sep 2012   •   08:45
Şeful Poliţiei Dâmboviţa: Ursul ucigaş este foarte periculos pentru că este rănit

Seful Politiei Dambovita, comisar-sef Danil Zepis, a declarat ca ursul care a ucis un barbat, in aceasta dimineata, langa Moroieni, este foarte periculos, intrucat este ranit. Zepis a precizat ca sunt asteptati de la Sibiu doi caini specializati, care impreuna cu vanatorii sa participe la cautarea animalului.

"Ursul este foarte periculos pentru ca este ranit. De la Scoala de dresaj de la Sibiu vor fi trimisi doi caini specializati, care impreuna cu vanatorii vor cauta animalul, dupa urmele de sange", a declarat, seful Politiei Dambovita, potrivit mediafax.ro. El a precizat ca incidentul din aceasta dimineata a avut loc intr-o zona alpina, unde se poate ajunge doar pe jos si in care exista multe gradini ale localnicilor.

Potrivit sefului Politiei Dambovita, incidentul a avut loc pe proprietatea victimei, insa nu s-a stabilit daca barbatul ucis este cel care pusese capcana in care a ramas ursul. Daniel Zepis a mai spus ca barbatul ucis venise acolo impreuna cu alte doua persoane, pentru a strange fan, iar la un moment dat le-a spus celor doi ca merge sa repare gardul gradinii.

"Nu stim daca barbatul ucis este cel care pusese latul in care a ramas prins ursul, cercetam acest lucru, insa este cert ca latul era pus intr-o gradina de pe propietatea sa", a afirmat seful Politiei Dambovita.

El a precizat ca in zona au fost mobilizate mai multe echipaje de politisti, jandarmi, silvicultori si vanatori, iar localnicii sunt avertizati asupra pericolului.

×