x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şerban Huidu a fost audiat de poliţişti la spitalul din Braşov

Şerban Huidu a fost audiat de poliţişti la spitalul din Braşov

17 Oct 2011   •   08:45

Realizatorul TV a fost audiat, astazi, la Spitalul Judetean Brasov, unde este internat. Prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Brasov, Carmina Reit, a confirmat ca Huidu a fost audiat la spital, insa nu a dat detalii despre declaratia pe care acesta a dat-o anchetatorilor.

"A fost audiat astazi si cu siguranta va mai fi audiat pe parcursul cercetarii", a declarat Reit, potrivit Mediafax.

Totodata, la acest moment medicii Spitalului Judetean Brasov, unde Huidu a fost internat dupa accident, cu un traumatism cerebral minor, pregatesc transferul acestuia la o unitate medicala din Capitala.

Realizatorul TV Serban Huidu, aflat la volanul unei masini de teren Mercedes, in care mai erau cei doi copii ai lui de 2 si 4 ani, sotia sa si bona copiilor, a provocat, duminica, un accident pe DN 1, la intrarea in Timisul de Sus. Masina pe care o conducea Huidu a patruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia Logan, in care se aflau trei persoane, doua dintre acestea pierzandu-si viata in urma impactului, iar cea de-a treia - un barbat de 57 de ani - fiind grav ranita.

"Barbatul se afla in coma indusa, fiind supus unor interventii chirurgicale", potrivit sefului SMURD Brasov.

Sotia lui Huidu a suferit un traumatism la glezna si o contuzie toracica, fiind imobilizata la pat. Serban Huidu a fost supus unui examen la computerul tomograf, in urma unui traumatism cranian minor suferit in timpul accidentului.

Realizatorul de televiziune Serban Huidu avea alcoolemie zero conform testului facut de politisti imediat dupa producerea accidentului rutier din localitatea brasoveana Timisul de Sus.

Daca va fi gasit vinovat de moartea celor doua persoane implicate in accidentul de pe DN 1, realizatorul TV va fi condamnat la inchisoare. Pedeapsa poate ajunge si la 10 ani.

×
Subiecte în articol: serban huidu accident