x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sergiu Nicolaescu iese în două zile de la Terapie intensivă

Sergiu Nicolaescu iese în două zile de la Terapie intensivă

17 Ian 2008   •   00:00

18:10 Regizorul Sergiu Nicolaescu, operat săptămâna trecută, va fi transferat peste două zile de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias la salon, pentru că în ultimele zile pacientul a făcut progrese semnificative în recuperarea neuropsihică, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, Valentin Calu, pentru NewsIn.



Regizorul Sergiu Nicolaescu, operat săptămâna trecută, va fi transferat peste două zile de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias la salon, pentru că în ultimele zile pacientul a făcut progrese semnificative în recuperarea neuropsihică, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, Valentin Calu, pentru NewsIn.

Acesta a mai declarat că regizorul Sergiu Nicolaescu nu va mai necesita spitalizare pe termen îndelungat, deoarece starea sa s-a ameliorat şi-şi va putea relua în scurt timp activitatea. Nicolaescu a fost internat săptămâna trecută, după ce suferise o intervenţie chirurgicală în zona capului, din cauza unui hematom produs de un traumatism craniocerebral minor, provocat în urmă cu două luni de o căzătură. După operaţie, starea sa s-a agravat progresiv şi a fost necesar să fie ţinut la Terapie Intensivă.


×
Subiecte în articol: observator