x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sfarsit groaznic pentru autorul triplei crime din Stoeneşti

Sfarsit groaznic pentru autorul triplei crime din Stoeneşti

30 Dec 2017   •   12:48
Sfarsit groaznic pentru autorul triplei crime din Stoeneşti

Sinuciderea lui Pavel Laurenţiu Durleci, autorul triplei crime de la Stoeneşti, din aprilie 2016, e anchetată de procurorii şi poliţiştii din Argeş. Tânărul de 20 de ani a fost găsit în stare gravă, în Penitenciarul Colibaşi, unde executa pedeapsa de închisoare pe viaţă. A murit la Spitalul Judeşean Argeş.

 

Potrivit surselor din anchetă, criminalul de la Stoeneşti a fost transportat pe 27 decembrie, la spital, în stop cardiorespirator. Decesul său a fost declarat vineri noaptea.

Diagnosticul medicilor a fost asfixiere mecanică, în urma ingerării unor lichide. Practic, tânărul ar fi murit înecat cu un lichid.

Anchetatorii tratează cazul ca o moarte suspectă, însă prima ipoteză pe care o iau în calcul este cea a unei sinucideri.

Pavel Laurenţiu Durleci a fost condamnat pe 2 octombrie la închisoare pe viaţă şi la plata a 340 de mii de Euro pentru tripla crimă pe care a comis-o. În aprilie 2016, şi-a ucis iubita de 17 ani, cu care avea un copil, pe tatăl şi pe bunicul acesteia. Şi-a înjunghiat victimele cu o baionetă, drept răzbunare pentru că fata, care îi era şi rudă, îl părăsise şi se mutase la părinţi.

Criminalul a contestat decizia de condamnare pe viaţă. Primul termen al recursului urma să aibă loc pe 31 ianuarie 2017, la Curtea de Apel Ploieşti.

×
Subiecte în articol: sinucidere crima stoenesti ancheta