x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Si vinde, si canta

Si vinde, si canta

de Simona Ecovoiu    |    24 Aug 2005   •   00:00
Si vinde, si canta

La nici 15 ani, Natasha este o rasfatata a festivalurilor internationale de muzica. Pe Litoral, pustoaica imbina utilul cu placutul: seara canta, iar ziua vinde produse alimentare la magazinul familiei.

Intamplator am dat peste micuta artista, in timp ce doream sa cumpar un suc de la un magazin din Costinesti.

LA MUNCA "DE JOS". Mi-a placut ca nu s-a fastacit cand a fost surprinsa de presa la munca de jos, ba chiar a fost de acord sa o pozam in timp ce vinde: "Este magazinul parintilor mei, mai avem unul in Bucuresti. E normal sa-i ajut. In plus, imi place sa vand, sa stau de vorba cu turistii. Stiu sa tin si contabilitatea primara, fac socoteli, sunt buna la matematica. Nu am un salariu fix, dar ai mei imi dau cat le cer". Afacerea este prospera, dupa spusele mamei ei, aflata in preajma, asa ca toata vara au petrecut-o in Costinesti, cazandu-se la vila unor amici. In ceea ce o priveste pe solista, ea apare, seara de seara, in spectacolele producatorului Bebe Mihu, sotul Mariei Dragomiroiu.

VREA SA FIE AMBASADOARE. Mai nou, este eleva in clasa a IX-a la Liceul "Dinu Lipatti", profil Actorie: "Am avut mari emotii, dar m-a sustinut foarte mult comicul Romica Tociu, ba chiar pot spune ca m-a meditat cateva luni". Cand comisia a pus-o sa improvizeze un moment trist s-a gandit la moartea catelului ei, iar cand a fost vorba de cel vesel si-a amintit de faza cand a chiulit de la ora de Limba romana, in semn de protest ca n-o inghitea pe noua profa’. Mai are Natasha ganduri mari. Pe langa partea artistica, este atrasa si de politica: "Vreau sa dau la Stiinte Politice, fiindca tare mi-as dori sa ajung consul sau ambasador". Pana una-alta, isi concentreaza atentia asupra noului album, pe care vrea sa inregistreze piese compuse de Dinu Maxer si Gigi Gheorghiu. A, stati, ca pe Litoral toata atentia si-a concentrat-o asupra unui amarat de pui de vrabie: "A cazut din cuib, chiar in fata mea. Il tin tot timpul dupa mine si il hranesc cu mamaliga si biscuiti".

×
Subiecte în articol: observator