x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sibiu - Basescu va dansa la nunta lui Miscoci

Sibiu - Basescu va dansa la nunta lui Miscoci

de Dan Tomozei    |    15 Sep 2005   •   00:00
Sibiu - Basescu va dansa la nunta lui Miscoci

Sorin Miscoci, cameramanul de la Prima TV rapit in Irak, si logodnica lui, Andreea, sunt in febra ultimelor pregatiri pentru nunta. Ieri, la orele amiezii, dupa un nou tur de forta in oras, Andreea ajunsese in sfarsit acasa. "Sorin a plecat din nou in oras, pentru ultime detalii. Mai este putin si vom avea cununia civila si apoi nunta. Suntem putin obositi, dar totul este organizat asa cum am dorit", a declarat Andreea.

Cununia civila a viitorilor soti, Andreea si Sorin Miscoci, va avea loc, maine, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu. Nunta, cu doua perechi de nasi, a fost programata pentru duminica, intr-un local select din afara Sibiului, la Cabana Fantanita Haiducului. Aici vor fi asteptati peste 180 de invitati din intreaga tara. Printre invitati se numara si presedintele Traian Basescu, evident invitat de onoare.

"Era normal sa trimitem o invitatie si presedintelui Traian Basescu. Inca nu avem o confirmare oficiala ca va veni la Sibiu, insa noi il asteptam. Ne-ar face o mare bucurie. Ii suntem oricum recunoscatori pentru ca avem ocazia sa ne implinim visul de a ne casatori", a mai spus Andreea. Cei doi tineri au insa pregatita o surpriza. Aflat in SUA, unde participa la summit-ul ONU de la New York, presedintele a anuntat ca va participa la nunta lui Sorin Miscoci.

×
Subiecte în articol: observator