x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator „Simfonia Apei” revine, de vineri, la Fântânile Urbane din centrul Bucureștiului

„Simfonia Apei” revine, de vineri, la Fântânile Urbane din centrul Bucureștiului

de Redacția Jurnalul    |    14 Mai 2024   •   23:30
„Simfonia Apei” revine, de vineri, la Fântânile Urbane din centrul Bucureștiului

Fântânile Urbane din centrul Bucureștiului vor găzdui, din nou, începând de vineri, 17 mai, spectacolele de apă, muzică și lumini „Simfonia Apei”. Show-urile multimedia ajung astfel la a V-a ediție, anunță marți compania Apa Nova.

În cadrul spectacolelor „Simfonia Apei”, vizitatorii vor fi întâmpinați cu tematici care celebrează valorile autentice și contribuțiile remarcabile ale oamenilor de știință, cultură și sport, care au adus recunoașterea internațională a României.

În acest an, spectacolele vor începe la ora 21.00 în lunile mai și august, de la ora 21.30 în lunile iunie și iulie, iar în luna septembrie, spectacolele vor începe la 20.00.

Durata fiecărui show este de aproximativ 45 de minute, iar accesul este gratuit.

„Fântânile urbane din Piața Unirii, modernizate și redeschise în 2018 și cu sprijinul Primăriei Municipiului București, printr-un proces meticulos de reabilitare coordonat de către Apa Nova, s-au transformat într-un simbol emblematic al Capitalei și într-una dintre principalele atracții ale orașului. Spectacolele de apă, acompaniate de muzică și jocuri de lumină au captivat sute de mii de turiști și locuitori ai Bucureștiului, adunați în inima orașului pentru momente de odihnă și recreere”, se arată într-un comunicat al Apa Nova.

În zilele și în intervalul orar în care au loc spectacole, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Unirii, segmentul cuprins între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: simfonia apei Fântânile Urbane