x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Slujbă de EXORCIZARE la ȘCOALĂ. Copiii se ZVÂRCOLEAU, URLAU și desenau semne ciudate cu FECALE pe pereți!

Slujbă de EXORCIZARE la ȘCOALĂ. Copiii se ZVÂRCOLEAU, URLAU și desenau semne ciudate cu FECALE pe pereți!

30 Mar 2015   •   17:55
Slujbă de EXORCIZARE la ȘCOALĂ. Copiii se ZVÂRCOLEAU, URLAU și desenau semne ciudate cu FECALE pe pereți!

Copiii unor școli poloneze au participat la o tabără religioasă, pentru a sărbători Postul Mare sau Postul Paștelui. Dar în loc de cântece și rugăciune, preotul avea alte planuri pentru ce mici. Părintele Tomas Wieczorek a strâns toți cei o mie de tineri, de la mai multe școli din orașul Gryfice, nord-vestul Poloniei și le-a spus că vor explora credința în Dumnezeu și vor face o reînnoire spirituală, prin rugăciune.

Dar, în loc de cântece cântece și rugăciune, preotul Tomas Wieczorek a fost mai interesat de exorcizarea copiilor lor și înlocuirea demonilor pe care "toti ii avem inauntrul nostru" cu Dumnezeu sau Duhul Sfânt.

Părinții care veniseră să vadă ce fac odraslele lor în tabără au rămas șocați la ce începea să se întâmple sub ochii lor.

"A luat câțiva dintre copii pe scenă le punea mâna pe frunte, mormăia câte ceva, apoi spunea clar, asta am reținut, "Duhul Sfânt, vine Duhul Sfânt, vine Duhul Sfânt, primește pe Duhul Sfânt". Unii dintre copii au leșinat, alții au început să plângă sau să urle incontrolabil. Când alții au urcat pe scenă să-și ajute colegii, au pus mâna și pe ei, poruncind să rămână acolo și spunând că imediat Dumnezeu intră în sufletele lor și îl va alinga pe Diavol. Uniii țipau, alțiii izbucneau în crize de râs", a declarat: pentru presa locală Magda Rutkowska o mamă de 43 de ani, martoră la eveniment.



"A fost într-adevăr înfricoșător, aproape ca un azil de nebuni. Colegii mei se tăvăleau pe jos, scriau tot felul de semne pe podea, cred că cineva făcuse pe el de frică, iar unul dintre copii îi folosea fecalele să scria pe perete semne ciudate" a declarat poliției unul dintre copiii care au fost acolo.

"Nu puteau fi stăpâniți. Țipam la preot să se oprească, era ceva rupt din filmele de groază. Imaginați-vă zeci de copii cum se tăvălesc și fac cele mai oribile gesturi, nu știam pe care să ajutăm primul. Iar preotul slujea în continuare și vocea lui se auzea în toată sala, amestecată cu urletele copiilor și ale noastre", povestește îngrozit un părinte.



"Copiii nu sunt din punct de vedere emotional suficient de maturi pentru a experimenta rugăciunea, mai ales una de tipul acela. Metodele prezentate au fost similare cu cele din secte religioase. Este uluitor ce s-a întâmplat", mărturisește și psihologul școlar Halina Wysocka, cea care a însoțit copiii în tabăra religioasă.



Autoritățile spun că nu au primit nicio plângere, de la niciun părinte, iar purtatorul de cuvant al bisericii a precizat că: "Noi nu am primit nicio plângere până acum, deci nu e nici o problemă."

Alte articole interesante

APARIŢIE MISTERIOASĂ în New Mexico. Ce au surprins sateliţii Google Maps în apropiere de El Paso (VIDEO)
■ ULUITOR! Flacarile POT FI STINSE cu ajutorul sunetului (VIDEO)
CATASTROFA din Alpi. Descoperire "IMPORTANTĂ" în casa copilotului Andreas Lubitz. Poliţia: "Sperăm să explice ce s-a întâmplat"
ULTIMELE zece minute ale zborului Germanwings. Experţii au RECONSTITUIT prăbuşirea avionului Airbus 320 (VIDEO)
■ Cine este Andreas Lubitz, cel care ar fi vinovat de uciderea a 149 de oameni
■ TRAGEDIA AVIATICĂ din Franţa. ANCHETATORI: Avionul Germanwings, DOBORÂT INTENŢIONAT de copilot! 
■ IMPRESIONANT! Cum pregateste NASA explorarea Spatiului Cosmic (VIDEO)

×
Subiecte în articol: exorcizare slujba de exorcizare