x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şoareci morţi la Urgenţe, în loc de curăţenie-lună

Şoareci morţi la Urgenţe, în loc de curăţenie-lună

06 Ian 2017   •   18:50
Şoareci morţi la Urgenţe, în loc de curăţenie-lună

Persoanele care au avut nevoie de medic în prag de An Nou şi au ajuns la Spitalul Judeţean Reşiţa au avut parte de o surpriză de proporţii.

Pe lângă mizerie, unul dintre pacienţi a filmat şi un şoarece mort, pe care spune că l-a descoperit într-un salon al Unităţii de Primiri Urgenţe a unităţii medicale. Imaginile filmate în ultima zi a anului trecut, şi postate pe pagina de Facebook, au stârnit revolta oamenilor din toată ţara.

Cu toate acestea, reprezentanţii spitalului spun că nu au primit nicio reclamaţie, iar şoarecele mort arată că “acţiunile de deratizare sunt eficiente”.

“Noi avem contract cu o firmă care face dezinfecţie şi deratizare, ultima a fost efectuată la mijlocul lunii decembrie. Nu am avut probleme cu şoarecii de ani de zile(...) Dacă a murit, înseamnă că acţiunile de deratizare sunt eficiente. Curăţenie se face de trei ori pe zi”, a spus, citat de Mediafax, purtătorul de cuvânt al spitalului, Violeta Florea. Reprezentantul unităţii medicale nu exclude, însă, nici posibilitatea ca cineva să fi adus intenţionat rozătoarea moartă.

×