x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soția bărbatului confirmat cu coronavirus în Cluj și alte șapte persoane care nu au legătura cu acest caz, testate

Soția bărbatului confirmat cu coronavirus în Cluj și alte șapte persoane care nu au legătura cu acest caz, testate

01 Mar 2020   •   14:28
Soția bărbatului confirmat cu coronavirus în Cluj și alte șapte persoane care nu au legătura cu acest caz, testate

Soția bărbatului de 45 de ani confirmat cu coronavirus și alte șapte persoane care, însă, nu au legătură cu cazul clujeanului, sunt testate pentru a vedea dacă au infecție cu noul tip de virus, a declarat, duminică, prefectul de Cluj, Mircea Abrudean.

„Starea pacientului este, în continuare, staționară. Nu există elemente de noutate privind evoluția acestuia. Este internat în continuare pe Secția dedicată, este afebril și nu este intubat”, a spus, duminică, prefectul de Cluj.

Potrivit sursei citate, probele prelevate de la soția pacientului au ajuns duminică dimineața la Cluj și au intrat în procedura de testare.

În același timp, alpte șapte persoane, care nu au legătură cu acest caz sunt testate. Probele provin din județele Hunedoara, Alba, Cluj și Mureș.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, duminică, faptul că din cei trei pacienți confirmați cu coronavirus, unul, respectiv cel din Gorj, s-a vindecat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: coronavirus