x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spitalul MedLife Genesys din Arad devine unitate suport COVID

Spitalul MedLife Genesys din Arad devine unitate suport COVID

17 Noi 2020   •   16:02
Spitalul MedLife Genesys din Arad devine unitate suport COVID

MedLife a anunțat că a pus la dispoziția Ministerului Sănătății în calitate de unitate suport COVID spitalul MedLife Genesys din Arad, cea mai mare unitate medicală a grupului din Vestul țării.

Astfel, spitalul Polisano Sibiu, cel mai apropiat de Spitalul Senesys, devine unitate suport pentru pacienții MedLife non COVID din Arad.

„Venim în sprijinul autorităților statului pentru a lupta împreună împotriva pandemiei de COVID-19 și punem la dispoziție întreaga unitate spitalicească ce include 20 de paturi cu prize de oxigen și 4 paturi ATI, asigurând spațiul, personalul medical, aparatura medicală de ultimă generație și logistica necesară desfășurării activității de tip suport în această perioadă. Toată activitatea obișnuită a spitalului de până acum se va opri, nu se vor mai efectua nașteri și nici alte tipuri de operații, cât timp acesta va fi parte din circuitul de spitale suport COVID. Sperăm astfel să ușurăm povara care este acum asupra sistemului sanitar și să oferim pacienților din zona de vest a țării șansa de a primi îngrijirea de care au nevoie în această situație delicată. Avem o echipă medicală dedicată de profesioniști care va asigura îngrijire și tratament pacienților infectați. Totodată, pacienții din Vest care vor avea nevoie de intervenții chirurgicale care nu suportă amânare, vor fi transferați către Spitalul nostru Polisano din Sibiu, unde am pregătit toată logistica necesară pentru astfel de situații”, a declarat Mihai Marcu, CEO și Președinte MedLife Group, potrivit hotnews.ro.

De asemenea, unitatea MedLife Genesys din Arad a configurat zona de clinică astfel încât activitatea din cabinetele de specialitate pentru monitorizarea pacienților cu alte boli, cât și activitatea din laborator să nu se intersecteze cu circuitele pentru spital.

×
Subiecte în articol: medlife medlife genesys arad COVID