x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sprijin pentru tinerii sportivi

Sprijin pentru tinerii sportivi

29 Oct 2009   •   00:00

Petrom susţine şi încurajează juniorii de perspectivă la disciplinele de canotaj şi gimnastică, continuând parteneriatul cu Fundaţia Casa Campionilor.



Timp de un an, tinerii sportivi vor beneficia de un sprijin financiar de 40.000 de euro acordat de compania Petrom. Această sumă va contribui la îmbunătăţirea condiţiilor în care juniorii îşi desfăşoară pregătirile şi antrenamentele. "Ne bucură faptul că şi anul acesta compania Petrom a continuat parteneriatul cu fundaţia noastră. Sprijinul pe care ni-l acordă compania va îmbunătăţi standardul de pregătire a tinerilor sportivi de perspectivă şi, cu siguranţă, rezultatele pozitive vor continua să apară", a declarat Mariana Bitang, preşedintele Fundaţiei Casa Campionilor.

"Am ales, şi anul acesta, să fim alături de Casa Campionilor, pentru că noi credem în forţa noii generaţii de a duce sportul românesc către un nivel înalt de performanţă. Susţinerea noastră se îndreaptă către tinerii ambitioşi şi talentaţi, care vor putea să se pregatească astfel în cele mai bune condiţii. Vrem să le respectăm şansa de a deveni campionii României", a declarat la rândul său Mariana Gheorghe, CEO Petrom.

×
Subiecte în articol: observator