x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Starea drumurilor: Traficul pe DN 1 A a fost reluat

Starea drumurilor: Traficul pe DN 1 A a fost reluat

09 Oct 2011   •   13:03

Traficul pe DN 1 A a fost blocat partial duminica dimineata la granita dintre judetele Prahova si Brasov, dupa ce in zona a nins, iar mai multe TIR-uri neechipate de iarna nu au mai putut inainta.

Sensul de mers Ploiesti - Brasov al DN 1 A a fost blocat in localitatea prahoveana Cheia, la granita dintre judetele Prahova si Brasov, dupa ce in zona a nins, iar pe carosabil s-a asternut un strat de zapada de aproximativ cinci centimetri. Astfel, mai multe camioane neechipate de iarna au ramas blocate pe carosabil, nemaiputand inainta.

Tot pe DN 1, in orasul Comarnic, o masina s-a rasturnat, din cauza ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, respectiv carosabil umed. Femeia aflata la volan a fost scoasa din masina de ceilalti participanti la trafic, iar circulatia in zona nu a fost afectata.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Daniel Radu, circulatia rutiera pe DN 1 A Ploiesti - Brasov a fost reluata, dupa ce in zona s-a intervenit cu materiale antiderapante, astfel incat TIR-urile sa-si poata relua deplasarea.

Vezi starea drumurilor la nivel national

×
Subiecte în articol: starea drumurilor