x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator STB angajează șoferi de autobuze. Dacă cineva nu vine la muncă va fi înlocuit

STB angajează șoferi de autobuze. Dacă cineva nu vine la muncă va fi înlocuit

24 Ian 2022   •   10:43
STB angajează șoferi de autobuze. Dacă cineva nu vine la muncă va fi înlocuit
Sursa foto: STB

STB a publicat un anunț de angajare de șoferi de autobuze. „O să avem liste de așteptare, iar dacă cineva nu vine la locul de muncă să vină altcineva care să-l înlocuiască”, spune directorul Adrian Criț.

„Așteptăm solicitările și credeți-mă am declanșat cercetarea disciplinară, se fac listele cu personalul care a încălcat Contractul colectiv de muncă, iar situația trebuie remediată rapid”, spune directorul STB, Adrian Criț.

Potrivit anunțului postat luni pe siteul STB, compania angajează personal calificat în meseria de conducător autobuz. Candidații trebuie să aibă permis de conducere categoria D, certificat de pregătire profesională a conducătorului auto și experienţă în domeniul transportului de persoane de minimum 3 ani.

„Din punct de vedere strategic o să avem liste de așteptare. O să dăm concursul și cu acceptul celor pe care îi angajăm o să avem liste, astfel încât dacă cineva nu vine la locul de muncă să vină altcineva care să-l înlocuiască”, conchide Criț.

Luni dimineață pe traseele din București nu circulă decât 180 de vehicule, majoritatea fiind tramvaie și troleibuze. Acest lucru înseamnă 24% din totalul mijloacelor de transport.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: greva stb