x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştefan Bănică jr

Ştefan Bănică jr

25 Mar 2009   •   00:00
Ştefan Bănică jr

Şi-a dorit de când se ştie să devină artist. Cu sfaturile primite de la tatăl său şi încrederea dată de mama sa, Ştefan Bănică jr a mers fără abatere pe drumul spre succes.



Şi-a dorit să facă actorie. Simte că prin roluri, prin situaţiile în care îl pun teatrul şi filmul, se îmbogăţeşte. A fost Mihai în seria de succes "Liceenii". Un film care a marcat generaţia anilor '80. Muzica a apărut în viaţa lui din nevoia de Frumos. Când filmul şi teatrul şchiopătau după 1990, în Rock'n'Roll, Ştefan a găsit alinarea. Cântă. Compune. One Man Show. Artist. Îi putem da acest titlu. Ştefan Bănică jr, un artist total! Citiţi luni, 30 martie 2009, Ediţia de Colecţie  şi ascultaţi albumul de Colecţie special, cu muzică live, piese de succes interpretate de Ştefan Bănică jr.

CALENDAR, MARTIE-APRILIE 2009

Şi în 2009 Jurnalul Naţional vă aduce noi surprize plăcute. Ediţii de Colecţie însoţite de CD sau de DVD. În fiecare luni, în Ediţiile de Colecţie veţi descoperi poveşti de viaţă, frânturi de trecut, istorisiri din prezent despre oameni remarcabili. Totodată, luni 30 martie, Ediţia de Colecţie va fi cu şi despre îndrăgitul Ştefan Bănică jr. CD-ul care o însoţeşte va cuprinde cele mai frumoase piese din repertoriul artistului. 6 aprilie, Ediţia de Colecţie o prezintă pe Luminiţa Dobrescu, câştigătoarea Cerbului de Aur, ediţia 1969. O voce excepţională, pe un CD de Colecţie. "Toate florile din lume" este titlul ediţiei din 13 aprilie, însoţită de un CD ce conţine cele mai frumoase melodii de muzică uşoară românească, interpretate de artişti de prim rang: Margareta Pâslaru, Aurelian Andreescu, Gabriel Dorobanţu, Gică Petrescu, Ducu Bertzi, Angela Similea, Florin Piersic şi mulţi alţii. Încă un CD cu melodiile nemuritoare ale lui Gică Petrescu şi o ediţie de colecţie dedicată marelui menestrel al Bucureştilor va apărea la 27 aprilie.

×
Subiecte în articol: observator colectie