x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştefan Bănică Jr. s-a întors singur din Dubai. Cântăreţul, ironic pe aeroport: "Unde e Andreea? Aceasta e întrebarea!"

Ştefan Bănică Jr. s-a întors singur din Dubai. Cântăreţul, ironic pe aeroport: "Unde e Andreea? Aceasta e întrebarea!"

18 Ian 2013   •   09:11
Ştefan Bănică Jr. s-a întors singur din Dubai. Cântăreţul, ironic pe aeroport: "Unde e Andreea? Aceasta e întrebarea!"

După ce şi-au anunţat despărţirea pe Facebook, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au ales să meargă în Dubai, alături de fetiţa lor şi de mama lui Ştefan. În această dimineaţă, Ştefan Bănică Jr. s-a întors în România singur.

Ştefan Bănică a fost asaltat de ziarişi pe Aeroportul Otopeni, însă nu a dorit să dea declaraţii legate de divorţ. "Sunt convins că ați citit mesajul nostru și ați văzut că scria acolo că nu vom vorbi despre lucrul ăsta. Mă bucur că sunteți așa de mulți, mi-aș dori să veniși așa și la concerte și la acte de caritate, că văd că veniți la divorțuri, înmormântări”, a spus Bănică Jr.

Întrebat unde este Andreea Marin, întrucât ea nu a fost văzută la aeroport, Ştefan a răspuns ironic: "Unde este Andreea? Aceasta este întrebarea!".

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin și-au anunțat, săptămâna trecută, pe Facebook, despărțirea oficială.

"Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica", au scris, pe conturile de Facebook, Andreea Bănică şi Ştefan Bănică.

×