x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri

Ştiri

de Jurnalul National    |    27 Ian 2008   •   00:00
Ştiri

27 ianuarie 2008: Miza primei categorii a jocului Loto 6/49 continuă să crească înre­gistrând, săptămână după săptămână, noi recorduri. Premiul de astăzi, dacă va fi câştigat, va ajunge la circa 12 milioane de euro.

LOTO : Record după record la 6/49

Miza primei categorii a jocului Loto 6/49 continuă să crească înre­gistrând, săptămână după săptămână, noi recorduri. Premiul de astăzi, dacă va fi câştigat, va ajunge la circa 12 milioane de euro. Nimeni nu a mai ghicit toate cele şase numere extrase din luna august. Extragerea din această săptămână are loc azi, la ora 18:45.

 

 

IORDANIA: A murit  George Habache

Fondatorul Frontului Popular de Elibe­ra­re a Palestinei (FPEP), George Ha­ba­che, a încetat ieri din viaţă la Amman. FPEP s-a făcut celebru prin strategia sa de deturnare de avio­a­ne, prima având loc la 23 iulie 1968 şi vizând un avion al compa-niei israeliene El Al. Abando­n­a­se postul de secretar general al mişcă­rii în iu­lie 2000 şi trăia în Iordania, ţara de ori­gine a soţiei sale.

 

 

BÂRLAD: Elev bătut crunt de diriginte

Un elev în clasa a VI-a la Şcoala nr. 4 din Bârlad a fost bătut de dirigintele clasei, din motive încă necunoscute, până când copilul a leşinat chiar în sala de clasă, transmite Mediafax. La scurt timp de la incident, tatăl adoptiv al elevului, Vasile Nourescu, a depus un memoriu atât la condu­cerea şcolii, cât şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui pentru sancţionarea profesorului.

×
Subiecte în articol: observator