x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri Observator 4 noiembrie 2007

Ştiri Observator 4 noiembrie 2007

04 Noi 2007   •   00:00

Loteria Romănă estimează un fond de căştiguri de peste 4,3 milioane de euro la categoria I pentru tragerea Loto 6/49 de azi.

LOTO - Peste 4 milioane € fond de căştiguri

Loteria Romănă estimează un fond de căştiguri de peste 4,3 milioane de euro la categoria I pentru tragerea Loto 6/49 de azi. Ultima dată, marele premiu de categoria I la Loto 6/49 a fost căştigat la data de 26 august şi a fost in valoare de 10,45 milioane de euro, cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romăne.

ANIVERSARE - Băsescu implineşte azi 56 de ani

Preşedintele Traian Băsescu implineşte azi 56 de ani. Potrivit Rompres, el va sărbători evenimentul alături de familie. Preşedintele s-a născut la 4 noiembrie 1951, in localitatea Basarabi, judeţul Constanţa, şi a absolvit Facultatea de Navigaţie a Institutului de Marină "Mircea cel Bătrăn" din Constanţa. A fost ales preşedinte al Romăniei in urma celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale de la 12 decembrie 2004, cu 51,23% dintre voturi.

FILAJ - Nicolăescu se crede urmărit

Ministrul Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu, a declarat ieri că este urmărit şi crede că acţiunea este intreprinsă şi de reprezentanţii DNA, şi de serviciile secrete la ordinul preşedintelui Traian Băsescu.

El a spus că, in momentul in care se deschide intămplător uşa maşinii care ii supraveghează casa, inăuntru se vede un studio de televiziune, iar telefonul său scoate sunete ciudate cănd il apropie de un radio, se intrerupe, uneori sună "aiurea" şi mesaje de pe telefonul lui sunt redirecţionate pe cel al soţiei. (Mediafax)

BUCUREŞTI - Cadavru la căminul Leu, neidentificat

Un bărbat neidentificat (cu vărsta cuprinsă intre 25 şi 30 de ani) a fost găsit mort ieri la prănz lăngă un cămin din complexul studenţesc Leu din Capitală. Medicul legist a stabilit că pe corp există urme specifice căderii de la inălţime, aceasta fiind şi cauza decesului, stabilită in urma anchetei preliminare. Accidentul ar fi avut loc in urmă cu căteva zile. (Mediafax)

PSD - Reculegere la Liga Aleşilor locali

Liga aleşilor PSD, eveniment organizat anual, a inceput, ieri, la Sala Palatului, cu momente de reculegere pentru Giovanna Reggiani şi Antonie Iorgovan. La eveniment au participat majoritatea vicepreşedinţilor PSD, dar şi preşedintele Mircea Geoană şi Ion Iliescu. Liderul PSD a afirmat că "la masa mare a familiei social-democrate, sub cortul PSD", are loc toată lumea, "şi Ion Iliescu, şi Nicu Bănicioiu, şi Adrian Năstase, şi Vasile Dăncu". Geoană a mai spus că formaţiunea sa "nu se va opri" pănă in 2009, cănd la Palatul Cotroceni se va instala un social-democrat. (Mediafax)

PAKISTAN - Decret de stare de urgenţă

Preşedintele pakistanez, Pervez Musharraf, a decretat ieri starea de urgenţă in ţară, iar Constituţia a fost suspendată. Presa de la Islamabad afirma că preşedintele urmează să declare starea de urgenţă in cazul in care Curtea Supremă nu va valida candidatura lui Musharraf la alegerile prezidenţiale desfăşurate la 6 octombrie.

×
Subiecte în articol: observator