x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

24 Dec 2008   •   00:00

24 decembrie 2008



ROAMING ÎN AVION
Orange a lansat servicii de roaming aerian şi maritim. Clienţii cu abonament vor putea utiliza celularul la bordul unor aeronave TAP Portugalia şi BMI Marea Britanie, pe anumite curse europene. Utilizatorii plătesc 2,22 euro/ min. pentru apelurile efectuate, 1,60 euro/ min. pentru apeluri primite, 0,38 euro pentru SMS şi 11 euro/ MB traficul de date, preţuri fără TVA. Cosmote şi Vodafone au anunţat deja servicii de roaming aerian pentru abonaţi şi pre-pay. (Alexandru Rădescu)

ŞOFER LA 12 ANI
Un minor de 12 ani a fost rănit după ce, aflat la volanul maşinii părin­ţilor săi fără acordul acestora, a provocat un accident. De asemenea, alte două autoturisme au fost avaria­te. Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere. (Mihai Bunăziua)

SIBIU
Un ofiţer din cadrul Direcţiei Ju­de­ţene de Informaţii Sibiu a fost tri­mis în judecată pentru că şi-a lovit superiorul. În urma probatoriului administrat a rezultat că la data de 26 iunie 2008, fiind în timpul serviciului, inculpatul, căpitan Cristea Ti­be­riu, l-a agresat pe colonelul (r) Mota Vasile, provocându-i leziuni care au necesitat 16-18 zile de îngrijiri medi­cale. (Dan To­mo­zei)

EXPOZIŢIA DEŢINUŢILOR
Deţinuţi din toate penitenciarele din ţară au expus ieri la Muzeul de Geologie Bucureşti lucrări realizate în cadrul cercurilor de terapie ocupaţională. Au fost expuse icoane, picturi, sculpturi şi obiecte de artizanat. Cea mai ieftină lucrare a fost vândută pe 3 ron, iar cea mai scumpă pe suma de 300 ron. În plus, la evenimentul organizat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor au colindat şi minori din centrele de reeducare Târgu Ocna, Găeşti şi Jilava. (C.D.)

×
Subiecte în articol: observator