x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

17 Iun 2009   •   00:00

17 iunie 2009



ATACAŢI DE URS
Doi ciobani de la o stână din Făgăraş au fost atacaţi de urs, în noaptea de luni spre marţi. Atacul a avut loc pe Muntele Mâzgavu, din Masivul Făgăraş, în Rezervaţia Şuici din Argeş, iar unul dintre ciobani a pierdut foarte mult sânge, fiind transportat imediat la spital. Ciobanii au sunat la 112 să ceară ajutor şi, până la sosirea salvatorilor montani, au încercat să alunge animalul. (L. Mateescu)

COVASNA
Un copil născut luni, 15 iunie, a fost înscris de tatăl său la un concurs de înot organizat de DJT Covasna. Concursul de înot "Ştafeta Generaţiilor" va avea loc la începutul lunii septembrie şi constă într-o probă de ştafetă la înot la care sunt aşteptaţi reprezentanţi din fiecare categorie de vârstă, de la copii sub un an până la persoane de 100 de ani. (C. Sere)

MILITAR ÎMPUŞCAT
Un militar a fost internat ieri, în Spitalul Judeţean Sibiu, cu o rană provocată de un glonţ. Pacientul este în afara oricărui pericol, fiind internat în secţia clinică chirurgie. Militarul, în vârstă de 42 de ani, prezenta o plagă împuşcată toracică stângă, transfixiantă cu acumulare de sânge în cavitatea pleurală. Incidentul a avut loc la UM 01606 Sibiu. (D.T.)

PRAHOVA
Un CFR-ist a furat aproape 200 de relee de la macazurile căilor ferate din Prahova. Bărbatul acţiona într-un interval scurt de timp, dimineaţa, şi nu lăsa amprente. Pentru prinderea lui a fost nevoie să-i fie ascultate telefoanele. Poliţiştii spun că numai o minune a făcut ca trenurile să nu deraieze. O astfel de componentă CFR costă 500 de euro, el însă le ducea la Remat, unde lua 40 de lei pe bucată. (Laura Calciu)

FOCŞANI

Două fetiţe de 11, respectiv 12 ani au zgâriat nu mai puţin de 60 de maşini în câteva minute. Făptaşele au fost prinse chiar de proprietarii maşinilor parcate în cartierul SUD din Focşani. Iritaţi la culme, proprietarii maşinilor au chemat poliţia şi au cerut să le aresteze pe minore. Acestea nu pot fi pedepsite pentru fapta comisă, însă părinţii lor ar putea fi puşi la plată. (Dana Lepădat)

×
Subiecte în articol: observator