x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stroe: DGIPI și Poliţia Română nu m-au informat suficient în cazul Berbeceanu. Vor fi luate măsuri

Stroe: DGIPI și Poliţia Română nu m-au informat suficient în cazul Berbeceanu. Vor fi luate măsuri

23 Noi 2013   •   22:12
Stroe: DGIPI și Poliţia Română nu m-au informat suficient în cazul Berbeceanu. Vor fi luate măsuri
Sursa foto: STEFAN MICSIK / MEDIAFAX FOTO

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat că nu a fost informat nici de şeful Poliţiei Române, nici de DGIPI despre cazul Traian Berbeceanu, motiv pentru care vor fi luate măsuri. Anunţul a fost făcut sâmbătă, la Antena 3.

"Eu nu am ştiut nimic despre acest caz, până când el nu a izbucnit, în octombrie. Deci, din iulie când am înţeles că ofiţerul nostru a făcut un raport oficial conducerii IGP şi până în octombrie, eu nu am informat despre acest lucru de către şeful Poliţiei Române despre raport", a declarat ministrul Radu Stroe, sâmbătă, la Antena 3.

În ceea ce priveşte DGIPI (Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă), acest serviciu i-a transmis o singură notă, susţine Stroe. "Această structură nu m-a informat decât cu o singură notă, consider că a fost prea puţin, insuficient. Dacă aş fi ştiut, poate că ofiţerul nostru n-ar fi fost astăzi în situaţia în care se află", a adăugat Stroe.

Ministrul a precizat că în acest caz vor fi luate măsuri, însă nu a dorit să precizeze despre ce este vorba.

Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba-Iulia ,Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv pe 24 octombrie, după ce a fost acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei. (Antena 3)

×
Subiecte în articol: radu stroe berbeceanu