x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajatorii germani caută studenți dornici să muncească pe perioada vacanței de vară

Angajatorii germani caută studenți dornici să muncească pe perioada vacanței de vară

17 Ian 2020   •   13:55
Angajatorii germani caută studenți dornici să muncească pe perioada vacanței de vară

Studenţii care doresc să muncească în Germania pe perioada vacanţei de vară a acestui an îşi pot înregistra aplicaţiile pentru acest program în cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, până pe 14 februarie, precizează agenţia într-un comunicat.


La programul derulat de AMOFM Bucureşti pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 - 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană.

În cadrul proiectului sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier - gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

Pentru depunerea aplicaţiilor, studenţii care au domiciliul în Bucureşti sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din acest municipiu se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

Înregistrarea aplicaţiilor are loc în perioada 13 ianuarie - 14 februarie, în intervalul luni - joi, orele 10.00 - 15.30 şi vineri, orele 10.00 - 13.00. 

www.agerpres.ro

×