x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Studenţii Universității din Bucureşti pot sesiza online abuzurile din facultăţi

Studenţii Universității din Bucureşti pot sesiza online abuzurile din facultăţi

04 Noi 2013   •   10:10
Studenţii Universității din Bucureşti pot sesiza online abuzurile din facultăţi

Societatea Studenților Universității București (SSUB) inițiază campania "Vocea Studentului", care are ca scop reducerea corupției din mediul universitar.

"Vrem să ne ocupăm și să le oferim consultanță studenților cu privire la problemele pe care aceștia le întâlnesc. Deși multe dintre sesizări sunt corecte și valide, ele nu trec de forurile de conducere din cauza faptului că nu sunt formulate eficient, iar problema este expusă haotic. Noi vom ajuta studenții să formuleze cum trebuie o sesizare pentru ca aceasta să aibă efect", precizează coordonatorul proiectului, Andreea Ferigeanu, într-un comunicat citat de Agerpres.

Pentru a depune sesizări, studenții vor accesa adresa oficială a organizației www.ssub.ro și vor apăsa pe bannerul "Vocea Studentului". Acolo vor avea de completat câmpurile — nume și prenume, facultatea, număr de telefon, email și descrierea abuzului.

SSUB, asociație care activează în cadrul Universității din București, a rezolvat de-a lungul timpului mai multe probleme pe care studenții le întâlnesc frecvent în mediul universitar.

"Suntem conștienți că pe această cale dăm o mare mână de ajutor celor din conducerea Universității din București. Ne dorim cu toții un mediu universitar curat, fără corupție, discriminări și abuzuri. Niciodată nu ne vom da la o parte când vine vorba de ajutorul dat studenților și membrilor noștri", subliniază George Velcea, președintele SSUB, citat în comunicat.

Echipa care se va ocupa de sesizările depuse de studenți va răspunde la orice problemă în termen de 24 de ore.

×
Subiecte în articol: universitatea bucureşti abuzuri