x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sute de tineri voluntari pregătesc vizita Papei

Sute de tineri voluntari pregătesc vizita Papei

22 Apr 2019   •   20:10
Sute de tineri voluntari  pregătesc vizita Papei

Aproximativ 400 de tineri au răspuns la solicitarea Episcopiei Romano-Catolice de Iaşi şi vor participa, în calitate de voluntari, la organizarea vizitei Papei Francisc, care va avea loc pe 1 iunie. Acestora li se vor alătura liceeni şi profesori ceruţi pentru eveniment de către Inspectoratul Şcolar.

Episcopia de Iaşi îşi doreşte ca, „împreună” cu voluntarii dispuşi să dea o mână de ajutor, să transforme această vizită într-un eveniment frumos şi bine organizat, într-un moment de vie memorie pe care toţi să-l păstreze în minte ca o zi extraordinară: „Pentru că anul acesta este «Anul Tineretului», la Iaşi s-a dorit implicarea unui număr mare de tineri. Noi îi avem deja pe cei 400 de tineri”, a spus purtătorul de cuvânt al Episcopiei Romano-Catolice, Adrian Blăjuţă.

Şi Inspectoratul Judeţean Iaşi a făcut un apel către licee: „Vă rugăm să contribuiţi la buna desfăşurare a vizitei Papei Francisc prin implicarea sub formă de voluntariat a unui număr de 50 de persoane din cadrul unităţii de învăţământ pe care o conduceţi”, a transmis instituţia.

×
Subiecte în articol: Papa Francisc