x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 50 de jandarmi şi poliţişti, în căutarea unui tânăr care a dispărut în timpul viscolului

50 de jandarmi şi poliţişti, în căutarea unui tânăr care a dispărut în timpul viscolului

27 Ian 2013   •   16:01
50 de jandarmi şi poliţişti, în căutarea unui tânăr care a dispărut în timpul viscolului
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Un tânăr de 28 de ani, din localitatea Pogăneşti, judeţul Vaslui, este căutat de peste 50 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră, după ce a dispărut în urmă cu două zile, pe timpul viscolului, în timp ce se întorcea de la muncă spre casă, informează mediafax.ro.

Acţiunile de căutare a tânărului au început duminică, în urma a două apeluri la numărul de urgenţă 112 venite atât din partea mamei celui dispărut, cât şi a patronului firmei la care lucra.

Tânărul a fost văzut ultima dată, vineri după-amiază, în momentul în care a plecat de la serviciu, pe jos, de la o societate din municipiul Huşi spre locuinţa lui din Pogăneşti.

"Căutările sunt făcute de peste 50 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră pe cele două variante pe care tânărul le avea pentru a merge spre localitatea de domiciliu. Una este cea pe şosea, prin localitatea Gura Văii, lungă de aproximativ zece kilometri, iar cealaltă pe câmp, ca o scurtătură, şi care ar însemna cinci kilometri. Deocamdată, nu ştim care dintre variante a ales-o, mai ales că vineri a fost o zi cu ninsori şi viscol", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub, citat de mediafax.ro.

În ziua în care tânărul a dispărut, în judeţul Vaslui au căzut ninsori abundente şi a viscolit puternic, grosimea stratului de zăpadă depăşind şi un metru în anumite zone. 

×
Subiecte în articol: viscol tanar disparut cautare vaslui