x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânăr, cercetat după ce a încercat să intre în ţară cu peste 800 de articole pirotehnice

Tânăr, cercetat după ce a încercat să intre în ţară cu peste 800 de articole pirotehnice

17 Dec 2018   •   16:02
Tânăr, cercetat după ce a încercat să intre în ţară cu peste 800 de articole pirotehnice

Un tânăr este cercetat de poliţiştii de frontieră giurgiuveni, după ce a încercat să introducă în ţară peste 800 de articole pirotehnice achiziţionate din Ruse, Bulgaria, fără a deţine autorizaţiile necesare.
"La PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, s-a prezentat la intrarea în România, la volanul unui autoturism marca Volkwagen, înmatriculat în ţară, cetăţeanul român T.B.M., în vârstă de 34 de ani. Cu ocazia controlului de frontieră, au fost descoperite pe bancheta din spate şi în portbagajul autoturismului mai multe pungi de culoare neagră ce conţineau 824 de articole pirotehnice. El a declarat poliţiştilor de frontieră că le-a cumpărat din localitatea Ruse, în schimbul sumei de 2.800 lei, urma să le utilizeze de sărbători şi nu avea cunoştinţă de obligativitatea deţinerii autorizaţiilor necesare", se arată într-un comunicat de presă remis luni de ITPF Giurgiu.
Întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată de către lucrători din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Giurgiu. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, a precizat sursa citată. 

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: articole pirotehnice giurgiu