x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Târg de cadouri de Sfântul Nicolae în Bucureşti

Târg de cadouri de Sfântul Nicolae în Bucureşti

04 Dec 2009   •   00:00

Primăria sectorului 1 Bucureşti va lansa, la sfârşitul acestei săptămâni, proiectul ''Capitala Bucuriei''. Începând de vineri, bucureştenii sunt aşteptaţi în Parcul Kiseleff, la Târgul de cadouri, sfârşitul de săptămână fiind dedicat sărbătorii Sfântului Nicolae. Cu această ocazie, organizatorii au pregătit şi concerte, printre care unul susţinut de Mihai Mărgineanu şi altul de formaţia Circa 7.



Pentru cei mici, organizatorii Târgului au pregătit spectacole de teatru şi magie, jonglerie şi sesiuni de face-painting, precum şi un spectacol de foc. La Târgul de cadouri aproape 80 de expozanţi din întreaga ţară vor veni cu produse unice, specifice zonei de apartenenţă. De asemenea, la târg cei prezenţi vor putea vizita zona special destinată produselor culinare, situată pe aleea principală a parcului mare.

Cele 35 de căsuţe din zona produselor culinare găzduiesc expozanţi cu produse tradiţionale - preparate din carne, brânzeturi, turtă dulce, halviţă, produse apicole, magiun şi produse bio. Până pe 24 decembrie, Parcul Kiseleff găzduieşte, la fiecare sfârşit de săptămână, târguri de cadouri, de antichităţi şi de produse culinare, precum şi concerte de muzică pentru toate gusturile.

Patinoar în aer liber, concerte extraordinare, spectacole de divertisment - o serie de evenimente care promovează spiritul Sărbătorilor vor aduce magia iernii în prim plan.

×
Subiecte în articol: observator