x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Târgul de Educaţie Europeană

Târgul de Educaţie Europeană

de Magda Cristina Ursache    |    24 Feb 2011   •   12:55

Astăzi a început la Cluj (în incinta Casei de Cultură a Studenţilor) a doua ediţie a Târgului de Educaţie Europeană (European Education Fair 2011), eveniment care va continua la Bucureşti în zilele de 26 şi 27 februarie, găzduit de Hotelul Hilton. Evenimentul este iniţiat de International Education Center (IEC) şi aduce în România cele mai cunoscute şcoli boarding şi universităţi europene.

Târgul de Educaţie Europeană – având deviza “Studiază în străinătate!” – propune elevilor şi studenţilor români care au ca obiectiv începerea sau continuarea studiilor într-una dintre ţările din spaţiul european (alta decât România) o viziune de ansamblu asupra ofertelor de pe piaţa externă de învăţământ.

În perioada în care se desfăşoară European Educational Fair vor avea loc prezentări conexe şi ateliere interactive care vor trata teme de interes pentru problematica studiilor în străinătate, promotorii şi voluntarii care reprezintă respectivele instituţii de învăţământ urmând să răspundă tuturor cererilor, întrebărilor şi nedumeririlor exprimate de către liceenii şi studenţii care vor vizita târgul. Pentru a participa la ateliere, este suficientă înscrierea online, pe site-ul evenimentului (www.eef.ro), fără a fi necesară plata vreunei taxe.

International Educational Center Romania este membră Edvisory, reţea internaţională activă în domeniul educaţional, care promovează mobilitatea educaţională pentru elevi şi studenţi, desfăşurând, în special, programe de plasament liceal şi universitar la insituţii de învăţământ performante din ţările europene.

×
Subiecte în articol: invăţămănt studenţi educatie