x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine este taximetristul din Cluj care a dus-o gratuit pe mama cu fiul rănit la spital

Cine este taximetristul din Cluj care a dus-o gratuit pe mama cu fiul rănit la spital

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2023   •   16:00
Cine este taximetristul din Cluj care a dus-o gratuit pe mama cu fiul rănit la spital

Povestea taximetristului care a transportat de urgență la spital o mamă și pe copilul ei rănit a apărut pe rețelele sociale zilele trecute și s-a viralizat imediat, utilizatorii fiind impresionați de gestul de omenie al bărbatului.

După ce a acceptat comanda, taximetristul a fost sunat, iar persoana de la telefon, o femeie, i-a spus că nu are suficienți bani pentru cursă, scrie Antena3CNN

Taximetristul a mai aflat că femeia trebuia să ajungă de urgență la spital cu fiul ei, care se rănise la cap.În acel moment, Silvian s-a oferit  să-i ducă la spital gratuit, devenind eroul celor doi.

Deși întâmplarea a fost povestită, în noiembrie 2021, de taximetrist, pe rețelele sociale, gestul său a devenit cunoscut abia zilele trecute.

Oamenii au crezut că bărbatul este din Cluj, iar taximetriștii din oraș l-au căutat pentru a-l felicita pentru gest.

Mai mult, acesta urma să fie recompensat cu un abonament gratuit pe cinci ani la dispeceratul de taxi, sau chiar cu o mașină electrică, dacă este angajat.

În final, bărbatul a fost găsit, de reporterii de la Știrile Pro TV, în București, iar acesta a mărturisit că a mai ajutat și alți oameni în trecut.

"Am găsit un copil la ora 11 noaptea, să-l duc într-un sat apropiat de București. Nu puteam să-l las, pur și simplu, în stradă, acolo, că cine știe ce se întâmpla.

L-am lăsat în fața porții, și nu l-am revăzut de atunci. (…) Într-un fel, am credința că, dacă faci bine, bine găsești. Dacă faci rău, rău găsești“, a povestit el, pentru Știrile Pro TV, potrivit adevarul.ro.

Referitor la femeia pe care a ajutat-o, bărbatul a subliniat că în locul ei ar fi putut fi mama, soția sau cineva apropiat, de aceea nu a ezitat să o ajute.

×