x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Termoenergetica, termen prelungit pentru lucrările șa rețeaua termică din Șoseaua Alexandria

Termoenergetica, termen prelungit pentru lucrările șa rețeaua termică din Șoseaua Alexandria

27 Iul 2022   •   17:05
Termoenergetica, termen prelungit pentru lucrările șa rețeaua termică din Șoseaua Alexandria

Din cauza unor probleme apărute în procesul de execuţie a lucrărilor de reparații la reţeaua termică din Şoseaua Alexandriei, termenul prevăzut pentru finalizare a fost prelungit până pe fata de 2 septembrie, potrivit Companiei Municipale Termoenergetica.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță miercuri că, din cauza unor probleme apărute în procesul de execuţie a lucrărilor de reparații la reţeaua termică din Şoseaua Alexandriei, care presupun înlocuirea a 460 de m de conductă cu diametrul de 400mm, termenul de finalizare va fi prelungit până în data de 2 septembrie.

„În momentul decopertării, s-a constatat că galeria de termoficare era inundată cu apă reziduală din canalizarea din zonă, în acest sens fiind necesare noi operaţiuni care presupun golirea, aerisirea şi spălarea galeriei. Înainte de reluarea lucrărilor este necesară intervenţia echipelor Apa Nova pentru remedierea defecţiunilor apărute la conducta de canalizare”, potrivit companiei.

Lucrările sunt executate de firma Clay Work Bucharest SRL şi fac parte din categoria operaţiunilor esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire.

Pentru realizarea lor a fost necesară oprirea furnizării apei calde de consum pentru un număr de aproximativ 140 de blocuri.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

(sursa: Mediafax)

×