x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator N. Dan: De iarna viitoare în zona Calea Dorobanților nu vor mai fi probleme cu apa caldă și căldura

N. Dan: De iarna viitoare în zona Calea Dorobanților nu vor mai fi probleme cu apa caldă și căldura

de Redacția Jurnalul    |    11 Mai 2023   •   16:45
N. Dan: De iarna viitoare în zona Calea Dorobanților nu vor mai fi probleme cu apa caldă și căldura

A fost realizată cu succes proba de presiune pe un tronson de 500 de metri de conductă nouă de termoficare de pe Calea Dorobanților, care urmează să fie dată în exploatare în cel mai scurt timp, a spus, joi, primarul general Nicușor Dan.

„Modernizarea sistemului de termoficare din Capitală avansează. A fost realizată cu succes proba de presiune pe un tronson de 500 de metri de conductă nouă de termoficare de pe Calea Dorobanților, care urmează să fie dată în exploatare în cel mai scurt timp”, a spus primarul Capitalei, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Dan, aceasta se adaugă celor 1.500 de metri conductă preizolată, dotată cu senzori de detecție a avariilor, schimbată de Compania Municipală Energetica Servicii în ultimele două luni, într-o zonă în care nu au mai fost înlocuite țevile de termoficare de peste 30 de ani.

Primarul general promite că începând de iarna viitoare, locuitorii blocurilor și instituțiilor din zona Calea Dorobanților nu vor fi afectați de lipsa apei calde și a căldurii.

„Investiția face parte din Obiectivul 4 Magistrala II-III Grozăvești, cu o lungime totală de 11 km. Pe parcursul desfășurării lucrărilor de modernizarea a rețelei de termoficare, Compania Municipală Energetica Servicii instalează conducte provizorii, astfel încât nu este afectată furnizarea apei calde”, a mai spus Nicușor Dan.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: termoficare presiune nicusor dan