x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teste reușite pe autostrada Comarnic-Brașov. Specialiștii au verificat un pasaj de lângă Râșnov

Teste reușite pe autostrada Comarnic-Brașov. Specialiștii au verificat un pasaj de lângă Râșnov

14 Noi 2020   •   18:44
Teste reușite pe autostrada Comarnic-Brașov. Specialiștii au verificat un pasaj de lângă Râșnov

Specialiștii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov au verificat un pasaj de lângă Râșnov care face parte din viitoarea autostradă Comarnic – Brașov. Pentru a fi verificată rezistența podului, au fost utilizate mai multe camioane încărcate la maximum. Testul a fost reușit.

Specialiștii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov au verificat un pasaj care traversează DN73A și calea ferată. Obiectivul se află pe autostrada Comarnic – Brașov, are lungimea de 300 de metri și este susținut de 14 piloni și aproape o sută de grinzi de beton.

Pentru verificarea de sâmbătă au fost folosite șase camioane încărcate la maximum.

„Astăzi s-au efectuat primele teste de rezistență la pasajul de peste DN73A și calea ferată. Structura de pe traseul Lotului Râșnov - Cristian, parte a Autostrăzii Comarnic - Brașov, are o lungime de 300 de metri și este susținut de 14 piloni peste care au fost montate peste 90 de grinzi de beton. Pentru testul static de astăzi s-au folosit șase autobasculante încărcate la maximum. Prelucrarea tuturor datelor va dura câteva zile, însă, conform rezultatelor preliminare pasajul a trecut cu brio de toate încercările”, au anunțat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Peste o săptămână, pasajul va mai trece printr-o serie de teste dinamice. Atunci camioanele încarcate la maximum vor trece peste pasaj cu viteza de 80 km/h.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: autostrada Comarnic-Brasov