x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Titi Aur, despre carnagiul din Ialomița: „Dacă microbuzul și TIR-ul aveau peste 70-80 km/ oră toată lumea moare, sau au leziuni extrem de grave”

Titi Aur, despre carnagiul din Ialomița: „Dacă microbuzul și TIR-ul aveau peste 70-80 km/ oră toată lumea moare, sau au leziuni extrem de grave”

05 Oct 2019   •   09:35
Titi Aur, despre carnagiul din Ialomița: „Dacă microbuzul și TIR-ul aveau peste 70-80 km/ oră toată lumea moare, sau au leziuni extrem de grave”
Sursa foto: Captura Antena 3

Titi Aur lansează un puternic semnal de alarmă, după accidentul grav produs o șosea din Ialomița, în urma căruia 10 persoane au murit, 7 persoane sunt rănite, din care două acum se află pe masa de operație. 

”Din păcate încă o tragedie. Nu se face nimic organizat pentru a reduce numărul astfel de tragedie. Nu a fost un drum dificil. Este un drum normal, doar că toți cei care conduc trebuie să înâealeagă că e un drum periculos și că li se poate întâmpla orice. Pentru a conștientiza trebuie să li se facă protecția muncii, ca în orice meserie. Singura meserie din România unde nu se face protecția muncii este șoferia. Așa șoferii ar conștientiza. Indiferent cine e vinovat, nu s-a respectat regulile de circulație. Tragedia s-a întâmplat.

Peste 30-40 km/ oră, dacă nu poți centură poți să ai leziuni fatale, răni grave. Dacă ai centură și airbag poți scăpa până la 67 km/oră. Dacă microbuzul și TIR-ul aveau peste 70-80 km/ oră toată lumea moare, sau au leziuni extrem de grabe”, a declarat Titi Aur, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Titi Aur