x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Top Gear, difuzat pe Discovery şi pe Antena 3

Top Gear, difuzat pe Discovery şi pe Antena 3

de Sebastian S. Eduard    |    12 Apr 2010   •   00:00



Fanii Top Gear au de ce să fie mulţumiţi. După ultimul sezon, difuzat în premieră la Antena 3, în fiecare vineri (ora 23:05), iată că sezoane mai vechi, necunoscute publicului românesc, vor fi difuzate de astăzi pe Discovery Channel.

Interesant este faptul că Discovery a ales să păstreze aproximativ aceeaşi oră cu Antena 3, aşa că întâlnirea cu se­zoa­ne­le 6 şi 7 se va petrece de luni până joi, de la ora 23:00.

Ireverenţioasă, spirituală, sinceră şi fără prejudecăţi, echipa Top Gear, formată din Jeremy Clarkson, Ri­chard (The Hamster) Hammond şi James (Captain Slow) May, forţează ma­şinile până dincolo de limită, pentru a afla dacă sunt bune de ceva sau nu.
Dacă vreţi să ştiţi cât de mare e portbagajul unei anu­mi­te maşini, căutaţi în altă parte.

Un program plin de cascadorii, provocări şi ma­teriale speciale, Top Gear este autoiro­nic, captivant şi plin de pasiune. Nu veţi găsi aici statistici plicticoase sau discuţii de nepătruns despre arborele de distribuţie sau presiunea anvelopelor. În schimb, veţi avea parte de informaţii avizate, di­vertisment şi, nu în ultimul rând, stil. Dis­cuţiile despre maşini nu au fost nicicând atât de interesante şi atât de amuzante.

×
Subiecte în articol: mass-media