x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TOTULREDUS.RO / Un nou proiect online Antena 3

TOTULREDUS.RO / Un nou proiect online Antena 3

05 Dec 2008   •   00:00

Antena 3 lansează site-ul de promoţii www.totulredus.ro, o colecţie de informaţii despre produsele la care se aplică reduceri de preţ de la majoritatea retailerilor de pe piaţă.



Acesta este de fapt şi elementul ce face acest proiect unic pe piaţă, faptul că pe www.totulredus.ro găsiţi numai produse cu preţ redus sau produse ce intră într-un alt tip de promoţie: pachete promoţionale, promoţii de tipul “cumpără două produse şi îl primeşti pe al treilea gratuit”, produse cu cel mai bun preţ de pe piaţă, produse pentru a căror achiziţie primeşti puncte etc. De la produse alimentare sau echipamente electronice până la accesorii auto sau pachete turistice, de la servicii de curăţenie şi până la mobilă sau produse pentru casă, www.totulredus.ro oferă într-un singur loc informaţii despre o gamă variată de oferte, un instrument extrem de util pentru orice cumpărător isteţ, care doreşte să-şi optimizeze cheltuielile, mai ales acum, în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Pe www.totulredus.ro, produsele sunt structurate pe 11 categorii, fiecare ofertă fiind însoţită de informaţii detaliate despre magazinele de unde se pot achiziţiona aceste produse, cu detalii de contact şi program de funcţionare, despre perioada în care este valabilă promoţia sau despre condiţiile în care se acordă reducerea de preţ. De asemenea, site-ul oferă şi alte două secţiuni utile, prima dedicată ştirilor despre promoţii sau campanii derulate de retaileri şi a doua în care se pot descărca sau doar vizualiza cataloagele complete de promoţii ale marilor magazine.

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a se înregistra pentru a face comentarii. În curând, site-ul www.totulredus.ro va fi completat de o rubrică zilnică de promoţii tv, difuzată de Antena 3. Site-ul www.totulredus.ro este un produs al diviziei online Antena 3, a cărui lansare se înscrie în strategia companiei de dezvoltare în business-ul new media.

×
Subiecte în articol: produse mass-media